Comanda rapid 0769.066.767
0
Cosul tau este gol!

SUPER OFERTE


Alege Lenjerii de Pat la Super Ofertă, adaugă-le în coș și Profită de Mega Reducere! 

Ia-ți 3 Lenjerii la Alegere la cel mai bun preț din online! Oferta este limitată, Profită Chiar Acum!

Ne poți contacta cu încredere la 0729.626.541 sau pe contact@harnicuta.ro !

Fibre

Calitatea bumbacului depinde de lungimea fibrelor - fibrele mai lungi fac un fir mai uniform, mai rezistent și mai fin. Numărul de fire măsoară firele pe centimetru pătrat și produce diferite rezultate ale texturii și respirabilității. Cu cât numărul de fire este mai mare, cu atât este mai puțin fluxul de aer și vă veți simți mai confortabil.

Finisare

Senzația fină nu este un rezultat al numărului de fire, ci mai degrabă procesul de finisare - un tratament pentru țesătură pentru a crește durabilitatea sau strălucirea. Țesăturile trec printr-un proces de finisare pentru a crea un finisaj foarte neted și strălucitor, diferit de oricare altul.

Senzație fină

Finețea este dată de textura și greutatea produsului, determinând cea mai bună utilizare a acestuia. Cel mai bun material pentru așternut este unul care se simte confortabil pentru a dormi în funcție de vreme, împrejurimi și căldura corpului.

LENJERII BUMBAC SATINAT - 3 LA 199 LEI

LENJERII BUMBAC FINET - 2 LA 175 LEI

LENJERII BUMBAC 100% - 2 LA 199 LEI

LENJERII BUMBAC SATINAT PREMIUM - 3 LA 214 LEI

LENJERII BUMBAC SATINAT DE PRIMAVARA

CUVERTURI - 3 LA 199 LEI

Denisa S.

RECOMAND. Sunt superbe! Am luat 6 lenjerii de pat, nu se decolorează și nu intră la apă. Merită.
Laura E.

Mulțumesc frumos pentru pernă și pilotă, foarte bun materialul. Comanda a ajuns foarte repede, nu mă așteptam. Vă mulțumesc mult! O să vă recomand!
Mariana C.

Foarte serioși, lenjeriile foarte bune, am comandat 3 lenjerii de pat și toate au fost ca în poză. Mulțumesc!
Andreea B.

Eu am 3 pisici acasă și spăl lenjeriile foarte des, se mențin foarte bine, nu s-au decolorat deloc și nu se șifonează dacă le spăl la 40 grade. Sunteți super!!!

Calitate. Finețe. Somn


Calitatea este cel mai important lucru iar produsele trebuie să fie minunate. Aducem doar produse realizate cu materiale de calitate superioară. Și încercăm să facem tot posibilul să oferim produse la prețuri accesibile.